11 Mayıs 2007

dayıma....

Benim bir dayım var, adı Alpay... "Artık yaşlanıyoruz pehhh!" gerilimine annemden 3,5 yıl önce düşme hakkına sahip bir dayı bu. Oldukça yakışıklı ve fit bir adamdır... Gözlerinin çevresinde yer alan senelerin gülümseme izleri de olmasa annemle bir ve hatta biraz daha bile genç sanılabilir.

İşte bu dayıma bir gün annem sordu.
--Abiii, benim Anlat Anne blogumu okuyor musun?
--Yok, ben Nehir'in Seyir Defteri'ni daha çok tercih ediyorum, hem kısa kısa, hem de daha komik..

Eh anneciğim ben sana daha ne diyim.
Bak işte benim "tiraj"ım daha yüksek.
KEndi öz kardeşin bile seni değil de beni okuyor.
Sen daha "Anlat" bakalım...
Nereye kadar???

NOt: Bu resimler ve bu yazi benim genç dayima ve onun "junior"ı Alphan abime gitsin. Yengem mi? Elbette unutmadım.... Azari güzeli yengeme de öpücükler elbette.

07 Mayıs 2007

Çılgın Pazar


Pazar günü Ceyda'lara gittik. Son derece hareketli bir gün oldu benim için. Bir kere bahçeli evde oturmanın harika bir şey olduğunu gördüm. Dışarıdan içeriye hiç girmedim. Yan evlerin çocukları ile alt alta üstü üste kudurdum. Poyraz'ın akülü arabasına bindim. Tarçınla oynadım falan . Gerçi Tarçın ile oyunumuz şu an anlatmak istemediğim bir karmaşa ile sonlandı ama, boşverin...Velhasıl gerçekten çılgın bir gündü... Çok eğlendim.

Anne ile romantik bir poz





Gerçekten çılgın bir gündü....


Sayfa Maskotu

Deli Mırnık yine ilk bakışta nasıl bir vücutsal yerleşim olduğunu çözemeyeceğimiz bir pozda yatıyor yine...

(Şimdilik) Tek Kİşilik Evcilik


Bu bir nevi evcilik oyunu. Sadece annemin değil benim de bir bebek arabam var. Bu eşyalar ise ütücülük oyunumun bir parçası.

Anneannem gitti :(


Anneannem gideli bir hafta odlu gerçi. Ama ben yine de onunla bu seferden yakın bir pozumu koymamış oldugumu farkettim sayfama. Ondan işte bu gecikmiş resim.